Gemeente Roosendaal



---

Ingediende monumentenvergunning

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat zij in de periode van 1 tot en met 5 december 2003 de volgende aanvragen om vergunning hebben ontvangen als bedoeld in artikel 5 van de Monumentenverordening van de gemeente Roosendaal:

§ Prorail te Eindhoven: In het kader van het project "Ruimte voor de Fiets" (zie brochure Masterplan Stationsplein) is ProRail voornemens de stallingcapaciteit van rijwielen (fietsen en brommers) te Stationsplein 3b (gemeentelijk monument) te Roosendaal flink uit te breiden en kwaliteit sterk te verbeteren.

De verzoeken liggen met ingang van 15 december 2003 gedurende twee weken ter inzage bij de balie van Stadsontwikkeling- en beheer op de begane grond van het Stadskantoor tijdens de openingstijden. De openingstijden staan in het colofon (overzicht van telefoonnummers) op de eerste pagina van deze gemeenterubriek. Afwijkende openingstijden worden steeds in deze rubriek vermeld, meestal op de eerste pagina. Binnen genoemde termijn van twee weken bestaat voor een ieder de mogelijkheid om ten aanzien van deze verzoeken zienswijzen naar voren te brengen bij het college van Burgemeester en wethouders.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer C. Gelijns, afdeling Vergunningen,

tel: 579 433.

Roosendaal, 14 december 2003