Persberichten district Aa & Dommel

Boxtel 14-12-2003

TE VEEL GEDRONKEN, Rosmalen/Boxtel

Werd zaterdagmiddag rond 17.50 uur gemeld dat onder Rosmalen op de A59 een auto tot twee keer toe tegen de vangrails was gereden. Door getuigen werd het kenteken genoteerd en doorgegeven aan de politie en de rijrichting. Korte tijd later kon de auto in Boxtel op de Keizerstraat tot stoppen worden gedwongen. Bij onderzoek bleek dat de 42-jarige bestuurder uit Boxtel te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Ook bleek hij de auto te gebruikte zonder toestemming van de eigenaar. Tegen de Boxtelnaar is proces-verbaal opgemaakt. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 8 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

BEKEURD VOOR AFSTEKEN VUURWERK, Schijndel

Zaterdagavond is een 23-jarige man uit Schijndel bekeurd. De man stak rond 22.20 uur op de Markt in Schijndel een lawinepijl af. Lawinepijlen zijn in Nederland niet toegestaan. Door de harde klap gingen verschillende autoalarmen af.

EETPIRAAT WEER AANGEHOUDEN, Sint Oedenrode

Zaterdagavond is de 39-jarige Westerhovense eetpiraat, die al geruime tijd actief is in het gebied van 's-Hertogenbosch tot Eindhoven, opnieuw aangehouden. De man had in een horecagelegenheid aan de Azaleastraat in Nijnsel voor ruim 25 euro zitten eten. Toren hij moest betalen vertelde hij geen geld te hebben. De man is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN, Berlicum

In de nacht van zaterdag op zondag is op de Hooghei in Berlicum, een 32-jarige man uit Schijndel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 5 uur.

MAN BEKEURD VOOR BELEDIGING, Vught

In de nacht van zaterdag op zondag wilde een surveillance van de politie Vught op de Schoonveldsingel in Vught de bestuurster van een auto controleren. Terwijl ze bezig waren met de controle werden de politiemensen door een van de passagiers, een 40-jarige man uit Vught, beledigd en bedreigd. De man is aangehouden. Na verhoor is hij weer heengezonden.

SCHUURTJE UITGEBRAND, Boxtel

Zondagmorgen rond 08.10 uur zag een voorbijganger dat er in de Rechterstraat in boxtel brand was. Ter plaatse bleek een schuur achter een horecagelegenheid in brand te staan. Door de brandweer werd het vuur snel geblust. Ze konden verder voorkomen dat het vuur oversloeg naar de horecagelegenheid en een aan de markt gelegen reisbureau. We liepen deze twee zaken rook schade op. De oorzaak van de brand is niet bekend.