Persberichten district De Leijgraaf

Uden 14-12-2003

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Veghel

Zaterdagmiddag, rond 17.40, is een 73-jarige man uit Schijndel gewond geraakt bij een ongeval. De man reed met zijn auto over de Vorstenbosscheweg in Veghel. De man werd onwel, waardoor hij met de auto van de weg raakte en over twee vluchtheuvels reed. Hij is ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, Uden

Zaterdagavond is een 33-jarige man uit Uden aangehouden. Politiemensen waren rond 21.25 uur enkele auto's aan het bekeuren omdat ze fout geparkeerd stonden. Een van de eigenaren kwam op de politiemensen afgelopen en beledigde hen. Toen de politiemensen de man wilde aanhouden, verzette hij zich zo, dat de politiemensen peperspray moesten gebruiken. Na verhoor is de man heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN

Zaterdagavond omstreeks 22.40 uur is op de Sluisstraat in Veghel een 20-jarige man uit Veghel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 7 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.
----
In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.20 uur is op de Pastoor Spieringsstraat in Uden een 33-jarige man uit Veghel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 3 uur.