Ingezonden persbericht

Nieuwe kunst in expositie Sensual Beauty en Beyond

Anstaande weekeinde op zondag 14 december 16.00 uur de legendarische Musicus John Sinclair brengt zijn Blues-en Jazz-poëzie in Art Gallery Gooilust omringd door de recente "Rembrandhuis-etsen"van Aat Velthoen, glas kunst Richard Price UK, bronzen beelden John Gardella VS en Paul Kubic bronzen beelden.

Wie blues, jazz en poëzie een warm hart toedraagt, kent ongetwijfeld John Sinclairs zijn boeken of hebben genoten van een van de vele Jazz/Blues concerten of uitzenden van John Sinclair. Hij is in Europa voor het nieuwe film documentair over zijn roerige leven "20 to Life" had net zijn debuut 29 nov j.l op het documentaire festival in Florence, zie aangehechte persbericht voor meer informatie en aan het kunst expositie en nemen contact op met galeriehouder voor meer informatie.

Zondag 30 November opende Art Gallery " Gooilust" te 's-Graveland de expositie van de Nederlandse Kunstenaar Aat Veldhoen, de Amerikaanse beeldhouwer Jon Gardella en de Engelse glaskunstenaar Richard Price en Nederlandse Kunstenaar Beatrice McSorley.

Het publiek was erg enthousiast over het nieuwe werk van Aat Veldhoen en de andere kunstenaars. Veldhoen is een richting ingeslagen met als inspiratiebron zijn liefde voor Rembrandt.
Velthoen werkte zes maanden in de studio van deze grote Nederlandse meester. Het werk van Jon Gardella blinkt uit door originaliteit en bijzonder vakmanschap en heeft in grote lijnen een herkenning van humoristische sensualiteit welk ook in Veldhoens werk te vinden is. Richard Price's glaskunst geeft een spontaan kleurrijk dromerig gevoel, waar je uren naar kan kijken.
Onder de gasten was ook de voormalig Minister van cultuur Hedy d' Ancona en de President van de Amerikaanse kamer van koophandel Christopher Devries.

fotos: Hedy d'Ancona met gast in Art Gallery Gooilust Kunstenaar Aat Veldhoen, Musicus John Sinclair Aat Veldhoen kunstfotos: Zelfportret, Aat Veldhoen 5 etsen Satyrs, ets
Vrucht, ets en droge naald
Zelfportret van het Vogelfamilie, droge naald

s-Graveland
Expositie: Sensual Beauty and Beyond, overzicht van nieuwe etsen en schilderijen van Aat Veldhoen o.a. etsen gemaakt in de atelier van Rembrandt in het Rembrandthuis Museum Amsterdam, Beatrice McSorley NL schilderijen; brons beelden in het beeldentuin van Jon Gardella VS en Paul Kubic VS, glas sculpture van Richard Price UK, nov 30 t/m 25 jan
vr 13-18, za en zo 11-18 en op afspraak
Art Gallery Gooilust is gevestigd in 's-Graveland tegenover het gelijkgenaamde Natuurmonument landgoed en botanical park Gooilust. De gallery richt zich op abstracte en figuratieve contemporary schilder, beeldhouwkunst en glas sculptuur.

Art Gallery Gooilust
Zuidereinde 124
1243 KL 's-Graveland
Tel. 035-6569636 Fax 035-6569673
M: 0613786779

I: www.artgallerygooilust.nl
E: info@artgallerygooilust.nl