Versatel Telecom International NV

- PERSBERICHT -

Zon sluit 100.000-ste ADSL gebruiker aan

Amsterdam, 15 december 2003. Zon sluit vandaag haar 100.000-ste ADSL gebruiker aan. Hiermee vervijfvoudigt Zon haar klantenbasis in ADSL in 2003 en bevestigt daarmee duidelijk haar nummer 2 positie op de Nederlandse ADSL markt.

Zon brak eerder dit jaar de ADSL markt open met de introductie van Zon Breedband Budget, een voordelige ADSL verbinding voor 14,95 per maand en bestemd voor mensen die het internet met name gebruiken voor e-mailen en snel surfen. Daarmee maakte ZON deze markt toegankelijk voor alle internet gebruikers. Het doorbreken van de 100.000 ADSL gebruikersgrens onderstreept het succes van Zon's gevarieerde ADSL portfolio.

Ook voor 2004 voorziet Zon een sterke groei in ADSL en zal door het introduceren van nieuwe op ADSL gebaseerde diensten haar markt positie handhaven.

Zon biedt ADSL verbindingen via Versatel's eigen ADSL netwerk, dat momenteel uitgebreid wordt tot een dekking van ruim 65% van de huishoudens van Nederland. Daarnaast biedt Zon ADSL producten via het netwerk van KPN. Hierdoor is Zon in staat ieder type internetter in nagenoeg heel Nederland een gevarieerd productenpakket te bieden tegen een goede prijs-prestatie verhouding.

Alle Zon ADSL gebruikers ontvangen gratis een spam- en virusfilter. Alle e-mails worden automatisch gecontroleerd op virussen, die zonodig worden verwijderd. Bovendien wordt al het e-mail verkeer gefilterd op spam zodat Zon-gebruikers zo min mogelijk last hebben van ongevraagde e-mail.

- EINDE BERICHT -

Zon Nederland NV is een zelfstandig opererende onderneming gevestigd te Amsterdam en behoort tot de Versatel groep (Euronext: VRSA).

Achtergrondinformatie (

Versatel Telecom International NV