NU'91

Ledenbrief 2 CAO Ziekenhuizen 2004

Utrecht, 12 december 2003

Geacht lid,

Meer dan twintig procent van onze leden in de ziekenhuizen reageerde op het conceptvoorstel CAO Ziekenhuizen. NU91 is uitermate tevreden met deze hoge respons, waaraan u actief een bijdrage hebt geleverd.

95 Procent van de leden die gereageerd hebben, kon zich vinden in de CAO inzet die wij hebben voorgelegd. Iets meer dan de helft van de respondenten gaf aan bereid te zijn tot enige vorm van actie.

Met de uitslag van de enquête en naar aanleiding van de reacties, opmerkingen en creatieve ideeën van de respondenten zijn we op zoek gegaan naar een partner. Immers samen sta je sterker! Deze partner heeft NU91 gevonden in De Unie Zorg en Welzijn.

NU91 en De Unie Zorg en Welzijn hebben besloten om tot een gezamenlijke voorstellenbrief te komen omdat zij beiden het Centraal Akkoord niet omarmen en de afzonderlijke voorstellenbrieven op veel punten overeen kwamen.

Dit alles in overleg met de landelijke klankbordgroep Ziekenhuizen.

De definitieve voorstellenbrief is bijgevoegd. Schroom niet om deze, duidelijk zichtbaar, voor collegas op te hangen!

De CAO-onderhandelingen starten op 15 december. Houd de website www.nu91.nl in de gaten voor meer informatie. Na iedere onderhandelingsronde zijn daar de laatste ontwikkelingen te lezen.

Met vriendelijke groet, mede namens de landelijke klankbordgroep Ziekenhuizen,

Hubert Vankan

Nanda Nagel

CAO-onderhandelaars NU91

NU91 knokt voor jouw CAO!