Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.
* District Achterhoek



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


15 december 2003

Winterswijk - teveel gedronken
Een 20 jarige automobilist uit Winterswijk blies vannacht om 02.05 uur bij controle op de Groenloseweg 1,1 prom. In verband met recidive wordt proces verbaal opgemaakt.


Silvolde - auto op onverklaarbare wijze gedraaid

Onbekenden wisten in de nacht van zaterdag op zonderdag op een afgesloten bedrijfsterrein aan de Prins Bernhardstraat te komen. Daar stond een afgesloten personenauto geparkeerd met de voorzijde tegen een garagedeur. Zondagmorgen werd de auto door de eigenaar 180 graden gedraaid met de voorzijde tegen een hek/paal aangetroffen. Er was schade aan het voorspatbord en de accu bleek leeg te zijn. Er werden geen braaksporen aan de auto waargenomen. Het is onbekend of het hier een poging tot diefstal van de auto of een vorm van baldadigheid betreft.


Haarlo - inbraak in clubkantine

In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in de kantine van de voetbalclub aan de Overbekkingsweg. Er is een ruit ingeslagen. Er is een kassalade met daarin een onbekend geldbedrag weggenomen.


Gendringen - brand in woning

In een woning aan de Broerdijk is vannacht omstreeks 02.40 uur brand uitgebroken. De brandweer had de brand snel onder controle. De brand is vermoedelijk in de meterkast ontstaan. De gehele woning is ernstig beschadigd door de brand. De 29 jarige bewoonster kon worden opgevangen door bekenden. Door de brand waren omliggende woningen enige tijd van stroom afgesloten.

Einde berichten

Nadere informatie:
Politievoorlichter Anton de Ronde
055 - 548 60 52
---- --