Gemeente Heerlen

Presentatie toekomstvisie "op hete kolen"

Uitnodiging

Wat zijn de toekomstmogelijkheden voor het gebied Parkstad Limburg? En aan welke voorwaarden moet worden voldaan om die mogelijkheden te realiseren? In de kern is dit de vraag die het Dagelijks Bestuur van Parkstad Limburg heeft voorgelegd aan een groep vertegenwoordigers van bedrijfsleven, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties uit de regio.

Deze zogenaamde 'kerngroep', voorgezeten door LIOF-topman Chris Dewulf, presenteert woensdag 17 december haar antwoord in de vorm van een advies onder de titel "Op hete kolen". In de nota wordt na een analyse van de sterkten en zwaktes van het gebied aanbevelingen gedaan om de toekomst van de regio te verbeteren.

U wordt van harte uitgenodigd de presentatie bij te wonen aanstaande woensdag 17 december om 11.00 uur in het gebouw van Parkstad Limburg, CBS-weg 2 te Heerlen.

Tijdens deze bijeenkomst zal dhr. Dewulf het advies op hoofdlijnen toelichten. Vervolgens zal de heer Meijers de nota namens het Dagelijks Bestuur van Parkstad Limburg in ontvangst nemen. Daarna is er gelegenheid voor de pers om vragen te stellen.

Meer informatie:

R. Pisters, tel. 045-5604712/ 06-51149536