Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.
* District Noordwest-Veluwe



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


15 december 2003



Epe - teveel gedronken

Bij controle op de Heerderweg blies zondagavond een 58 jarige automobilist uit Epe 0,55 prom. De man kreeg een geldboete van 190 Euro.


Oldebroek - illegale zender uit de lucht

Zondagmorgen is een illegale zender opgerold. De zender werd aangetroffen in een perceel aan de Spronksweg. De zender is in beslag genomen en de 30 jarige eigenaar kreeg een boete van 1100,- Euro.


Putten - inbraak in bedrijf

In een bedrijf aan de Zuiderzeestraatweg is zondagmiddag ingebroken. Er werd een raam ingeslagen. Men heeft uit het pand vier LCD-schermen weggenomen.


Hierden - auto tegen boom

Een 21 jarige automobilist uit Harderwijk is vannacht op de Paasloweg tegen een boom gebotst en heeft vervolgens de beschadigde auto achtergelaten. De politie wist de eigenaar te achterhalen. Deze bleek in het ziekenhuis te zijn en had een gebroken neus. Van de jongeman werd een blaastest afgenomen en hij had teveel gedronken: 1,1 prom. Proces verbaal wordt opgemaakt.


Harderwijk - jongen met vuurwerk

Een 13 jarige jongen uit Harderwijk is doorverwezen naar bureau Halt. Agenten hoorden vuurwerk knallen en zagen op het IJsselmeerpad vier jongens. De vier moesten hun zakken leegmaken en bij de 13 jarige kwamen 16 strijkers te voorschijn.

Einde berichten
Nadere informatie:
Politievoorlichter Anton de Ronde
055 - 548 60 52

---- --