Randstad Holding NV


---

---

---

---
Persbericht Randstad Holding nv

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Annette Bax/Sandra van Campen

Telefoon: 020 569 5623

Diemen, 15 december 2003

Jacques van den Broek benoemd tot lid raad van bestuur Randstad Holding

De raad van commissarissen van Randstad Holding nv maakt bekend dat zij voornemens is om Jacques van den Broek te benoemen tot lid van de raad van bestuur. "We zijn zeer verheugd dat Jacques ons team gaat versterken; wij hebben een enorme waardering voor de uitzendervaring en het innovatieve talent dat hij zal inbrengen," aldus Ben Noteboom, CEO Randstad Holding. "De raad van bestuur heeft nu dan ook de goede samenstelling om onze strategie krachtig voort te zetten. We zitten op de goede weg zoals uit onze performance blijkt."

Sinds zijn komst bij Randstad in 1988 heeft Jacques diverse functies vervuld, zo is hij begonnen als vestigingsmanager in Rotterdam, later werd hij regiodirecteur in Nederland en vervolgens bekleedde hij de functie van marketing directeur Europa. In 2001 was hij CEO van newmonday.com. Een jaar later werd hij benoemd tot directeur van Capac Inhouse Services. Daarnaast was hij tevens verantwoordelijk voor de Randstad activiteiten in Denemarken en Zwitserland. Jacques van den Broek is geboren in 1960 en is afgestudeerd in rechten in 1985. Voordat hij bij de Randstad Groep in dienst trad, was hij werkzaam bij Vendex International. andstad holdingr

De verantwoordelijkheden binnen de raad van bestuur zullen per 1 januari 2004 als volgt zijn verdeeld:

Ben Noteboom
- Chief Executive Officer
- Randstad Nederland
- Mass-customized concepten

Jacques van den Broek:
- België, Frankrijk, Zwitserland en Denemarken
- Randstad Inhouse services
- Innovatie

Robert-Jan van de Kraats
- Chief Financial Officer
- Yacht
- ICT

Leo Lindelauf:
- Spanje, Duitsland, Italië, Portugal en Tempo-Team
- Corporate Accounts

Jim Reese:
- USA, Canada en Engeland

De benoeming is vooralsnog afhankelijk van de uiteindelijke toestemming van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Randstad Holding nv.

Bepaalde uitspraken in dit document betreffen prognoses aangaande de toekomstige financiële conditie en resultaten uit activiteiten van Randstad Holding en bepaalde plannen en doelstellingen. Uiteraard behelzen dergelijke prognoses risico's en een mate van onzekerheid, aangezien zij gaan over gebeurtenissen in de HR Amsterdam nr 33216172


---

---

---
. Vervolgblad Randstad Holding nv

Bladnummer ing
---
ld toekomst en afhankelijk zijn van omstandigheden die dan van toepassing zullen zijn. Vele factoren kunnen ertoe bijdragen dat de werkelijke resultaten en ontwikkelingen zullen afwijken van de prognoses zoals beschreven in dit document. Dergelijke factoren kunnen onder andere zijn: algemene economische condities, schaarste op de ho arbeidsmarkt, verandering in de vraag naar (flexibel) personeel, veranderingen in arbeidsregelgeving, toekomstige koers- en rentewisselingen, toekomstige overnames, acquisities en desinvesteringen en de snelheid van technologische ontwikkelingen. De prognoses zijn dan ook uitsluitend geldig op de datum waarop da dit document is opgesteld.

Randstad Holding nv is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werk en human resources diensten, met groepsmaatschappijen in Europa en Noord-Amerika. De Randstad Groep is één van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is marktleider in Nederland, België, Duitsland en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Randstad legt zich erop toe de vraag van individuele personen naar uitdagend en goed beloond werk op het juiste moment te koppelen aan de vraag van organisaties naar medewerkers van het juiste tsdnar niveau en de juiste geschiktheid. De groep is actief onder de merknamen Randstad, Yacht , Capac Inhouse Services, Tempo-Team en Otter-Westelaken. Het aandeel Randstad Holding nv (Reuters: RAND.AS, Boomberg: RSTD NA) is genoteerd op de Euronext Amsterdam, waar ook opties op de aandelen Randstad Holding worden verhandeld. Voor meer informatie over Randstad Holding: http://www.randstadholding.com.

HR Amsterdam nr 33216172

---- --