Politie Zeeland


O-8844-2003 EENZIJDIG ONGEVAL

Woensdagavond rond 23.50 uur vond er op de Westelijke Kanaalweg in Hansweert een eenzijdig ongeval plaats.
Een 21-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal reed over de Westelijke Kanaalweg komende uit de richting van Hansweert.
Door nog onbekende oorzaak raakte hij in een slip en kwam tot stilstand in de bosjes aan de andere zijde van de weg.
Er was alleen materiële schade.


W-8845-2003 BEDREIGING

In de nacht van woensdag op donderdag rond 00.45 uur is een 25-jarige man uit Vlissingen bij een horecagelegenheid in het centrum van Vlissingen aangehouden.
De man werd na een opstootje door de portier (een 39-jarige man uit de gemeente Middelburg) uit de horecagelegenheid verwijderd. Onderweg naar buiten beledigde en bedreigde hij de portier. Tegen de Vlissinger werd proces-verbaal opgemaakt.


W-8846-2003 AANHOUDINGEN IN VLISSINGEN

In de nacht van woensdag op donderdag rond 02.45 uur is een 18-jarige man uit Vlissingen bij een horecagelegenheid in het centrum van Vlissingen aangehouden.
De man werd door portiers van de horecagelegenheid buiten gezet omdat hij binnen baldadig was en overlast veroorzaakte. Tijdens het uitzetten maakte de man een trappende beweging naar een agent die vlak bij de ingang stond.
Een 32-jarige man uit Vlissingen, die de aanhouding probeerde te voorkomen, werd ook aangehouden. Tegen beiden werd proces-verbaal opgemaakt.


W-8847-2003 VERNIELING AUTO

Tussen woensdagavond 23.50 uur en donderdagochtend 10.15 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Hogeweg in Vlissingen.
De motorkap en het dak werden bekrast. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


O-8848-2003 AANHOUDING NA VERNIELING

In de nacht van woensdag op donderdag rond 04.00 uur is een 23-jarige man uit Goes aan het Kattenstraatje in zijn woonplaats aangehouden.
De man had ruiten van een woning aan genoemde straat vernield. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.


W-8849-2003 BROMFIETSER TEN VAL

In de nacht van woensdag op donderdag rond 02.40 uur kwam een 17-jarige bromfietser uit Middelburg in de D. Rijkersstraat / Oosterscheldestraat in Middelburg ten val.
De jongen reed over de D. Rijkersstraat in de richting van de Oosterscheldestraat. Bij de kruising met de Piet Heinstraat week hij uit voor een auto die hem tegemoet kwam gereden.
De jongen raakte een stoeprand en kwam ten val tegen een aldaar staande paal. Hij brak zijn kuit- en scheenbeen.
De politie verzoekt de bestuurder van de personenauto (die wellicht niets gemerkt heeft) zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844. Ook getuigen van de val worden verzocht zich te melden.





Politie Zeeland