Politie Zuid-Holland-Zuid

26/12 Kerstoverzicht Hoeksche Waard

29-12-2003 - Persberichten District III

RIJDEN ONDER INVLOED
OUD-BEIJERLAND- Op 25 december is op de Plaete een 32-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden wegens rijden onder invloed. Hij had dusdanig veel gedronken dat zijn rijbewijs is ingevorderd. NIEUW-BEIJERLAND- Op de Boomgaard is 26 december een 23-jarige man uit Nieuw Beijerland aangehouden. Hij kreeg een rijverbod van zes uur en hij wordt gedagvaard.

CONFLICT
OUD-BEIJERLAND- Op eerste Kerstdag kwam er een melding binnen dat er een conflict gaande zou zijn in een woning op de Kijfhoek. Ter plaatse probeerde de politie te bemiddelen in een conflict tussen een 52-jarige vrouw, haar 50-jarige vriend, zijn 21-jarige zoon en de 50-jarige broer van de vrouw. Op een gegeven moment vorderde de politie de broer weg te gaan, wat hij niet deed. Vervolgens is hij aangehouden, waarbij hij beledigende taal richting een van de agenten uitte en zich verzette.

AANHOUDING
STRIJEN- Op 26 december rond 01.45 uur kwam er een melding binen dat er op de Gruttostraat een man met ontbloot bovenlijf liep te schreeuwen en vernielingen aanbracht aan een flat. Toen de politie ter plaatse was, ging de man tegen het politievoertuig slaan. Hij bleef zich agressief gedragen waarop de politie pepperspray heeft gebruikt. Deze 33-jarige man uit Strijen is vervolgens aangehouden en naar het bureau gebracht. Rond 12.30 uur is hij weer in vrijheid gesteld.