Politie Zuid-Holland-Zuid

29/12 Ochtend Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

29-12-2003 - Persberichten District II

RUIT VERNIELD
PAPENDRECHT Een 24-jarige man uit Rotterdam is 28 december op de Kerkbuurt aangehouden. Na een ruzie had hij in een woning in dezelfde straat een steen door een ruit gegooid. Agenten die naar de melding onderweg waren, zagen een man lopen die voldeed aan het signalement en hielden hem direct aan.. Hij is ingesloten.

ALCOHOL
LEXMOND Een 52-jarige automobilist uit Dordrecht is op 29 december op de autosnelweg A27 ter hoogte van Lexmond aangehouden. Hij had teveel gedronken en kreeg een rijverbod van zes uren. Zijn rijbewijs in ingevorderd en hij krijgt een dagvaarding.

WONINGINBRAAK
BLESKENSGRAAF Bij een inbraak in een woning aan de Burgemeester Dekkingstraat zijn op 28 december geld, een spaarpot, sierraden en een videocamera ontvreemd. Onbekenden forceerden een klapraam. De Technische Recherche doet onderzoek.
SLIEDRECHT Bij een inbraak in een woning aan het Burgemeester Dijberplein zijn op 28/29 december portemonnees en een bankpas ontvreemd. Onbekenden forceerden een raam. De Technische Recherche doet onderzoek.