Multikabel


Multikabel komt goed uit de test van de Consumentenbond 29 december 2003

De Consumentenbond heeft in het januarinummer van zijn magazine de verschillende internetproviders weer onder de loep genomen. Multikabel kwam wederom als de beste kabelinternetprovider uit deze test. Met een bovengemiddeld presterende helpdesk en een goede prijs-kwaliteit verhouding behoort Multikabel ook nog steeds tot de beste internetproviders van Nederland.

De Consumentenbond heeft wederom verschillende internetproviders getest. In het januarinummer van de Consumentengids zijn de resultaten bekend gemaakt.

De tendens bij kabelinternet en ADSL is dat de prijzen dalen en snelheden omhoog gaan, wat het overstappen op een breedband verbinding gemakkelijker maakt. Bij het huidige prijsniveau hoeft men maar zon 40 minuten per dag on line te zijn om de extra kosten ten opzichte van inbellen terug te verdienen.

Wederom scoort Multikabel volgens de tabellen heel hoog waar het gaat om een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. En dat terwijl Multikabel slechts een regionale aanbieder is, terwijl alle overige providers een grotere (nationale) dekking hebben. Tevens wordt er een goed oordeel gegeven over de helpdesk en de overzichtelijke website.

Het voordelige instapabonnement van Multikabel, Easy, wordt genoemd voor degene in Noord-Holland die graag regelmatig op internet wil zijn en voor wie een hoge snelheid voor surfen of downloaden niet direct van belang is.

Multikabel is verheugd met de uitslag van de test en zal ook in het nieuwe jaar de lijn van voortdurend verbeterende service en kwaliteit blijven voortzetten voor haar klanten in Noord-Holland.