Ingezonden persbericht



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

29 december 2003

Apeldoorn - Fietser gewond
Bij een aanrijding aan het Kanaal Noord is zondag omstreeks 18.55 uur een 53 jarige fietser uit Apeldoorn gewond geraakt. De fietser was volgens een getuige vanaf het Kanaal Noord ineens schuin de straat richting Deventerstraat overgestoken. Uit tegengestelde richting reed een 36 jarige automobilist uit Apeldoorn. Deze kon de fietser niet ontwijken en een aanrijding was het gevolg. De fietser is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Apeldoorn - Diefstal personenauto

Aan de Ruys de Beerenbrouckstraat is afgelopen nacht een personenauto weggenomen. Het gaat om een rode Volkswagen Golf met het kenteken GZ-NF-35.

Apeldoorn - Inbraak woning

In een woning aan de Kunstenaarshoeve is zondag ingebroken. Er werd een raam geforceerd en uit de woning verdween een hoeveelheid sieraden.

Uddel - Diefstal bij bedrijf

Vanaf een bedrijfsterrein aan de Meerveldseweg werd in de nacht van zaterdag op zondag een gele Ford Transit met kenteken VP-PR-89 weggenomen. Het betreft een bestelauto met een platte bak. Op deze bak lag een Whirlpool van 2.40 m bij 2.40 m. Men heeft geprobeerd om een aanhangwagen met daarop drie whirlpools weg te nemen. De is niet gelukt; de aanhanger bleef in een naastgelegen veld in de modder steken.

Einde berichten

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top
055 - 548 60 58

---- --