Ingezonden persbericht



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK

29 december 2003

Ruurlo - Automobilist gewond
Een 45 jarige automobilist uit Zutphen is zondag omstreeks 19.40 uur gewond geraakt. De man reed vanaf op de Vordenseweg richting Vorden. Door onbekende oorzaak kwam in een bocht naar rechts net na het Dennendiekske in een slip en kwam tegen een boom tot stilstand. De automobilist is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Aalten - fietser ten val

Op de Romienendiek is zondagmiddag rond 14.50 uur een 17 jarige fietser gewond geraakt. Hem werd door een onbekend gebleven fietser de weg afgesneden. Hierdoor is hij lelijk met zijn gezicht op het asfalt terecht gekomen en liep hierbij verwondingen op in zijn gezicht.

Wehl - inbraak in auto's

In de nacht van zaterdag op zondag is aan de Prinses Margrietstraat ingebroken in een personenauto. Er werd een portier geforceerd en uit de auto verdween een radio cd-speler. In dezelfde nacht werd in de prins Berhardstraat getracht een personenauto weg te nemen. Het portierslot werd geforceerd en de bedrading doorverbonden.

Borculo - inbraak in winkel

In een winkel aan de Spoorstraat is vannacht omstreeks 05.45 uur ingebroken. Er werd een ruit ingegooid en weggenomen werden onder andere digitale camera's.

Borculo - diefstal aanhangwagen

Vanaf een bedrijfsterrein aan de Korenbree is afgelopen weekend een aanhangwagen weggenomen welke achter het bedrijf stond. Het terrein was afgesloten, maar men heeft het slot van een hek geforceerd.

Einde berichten

Nadere informatie:
Politievoorlichter Anton de Ronde
055 - 548 60 52

---- --