Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout (29/12)

Oosterhout, maandag 29 december 2003

Politie bekeurt foutparkeerders
WOUDRICHEM: De politie schreef op zondag 28 december acht bekeuringen uit omdat de bestuurders hun auto op het trottoir in de Jacoba van Beierenstraat hadden geparkeerd. Door de manier van parkeren, werd de doorgang voor voetgangers geblokkeerd.

Dronken bestuurder op de bon
WOUDRICHEM: Op maandag 29 december omstreeks 01.00 uur controleerde de politie op de Kerkstraat een 33-jarige inwoner van Boxmeer op het gebruik van alcohol. De bestuurder blies 250 ug/l. Hij kreeg hiervoor een bekeuring van 190 euro en een rijverbod van 1 uur.

Jongelui steken vuurwerk te vroeg af
WIJK EN AALBURG: Vier jongelui zijn op 29 december betrapt op het vroegtijdig afsteken van vuurwerk. Na overleg met de ouders zullen deze jongelui naar buro Halt gaan voor het ondergaan van een alternatieve straf.

Politie neemt vuurwerk in beslag
KAATSHEUVEL: Maandag 29 december controleerde de politie op de verkoop van vuurwerk in de gemeente Loon op Zand. Bij een ondernemer in de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel is 68 kg vuurwerk in beslag genomen omdat er teveel vuurwerk was opgeslagen. Verder kreeg de ondernemer een bekeuring omdat de deur van de van de vuurwerkopslagplaats werd open gehouden met een stoeptegel.

Aanhouding na mishandeling
RAAMSDONKSVEER: De politie hield zondagavond een 69-jarige man uit Raamsdonksveer aan op verdenking van mishandeling van zijn vrouw. De politie heeft de man ingesloten.

Politie pakt dronken bestuurder
TERHEIJDEN: Een 22-jarige inwoner van Terheijden bleek bij politiecontrole op maandag 29 december omstreeks 04.00 uur op de Ruitersvaaartseweg te veel te hebben gedronken. De ademanalyse gaf een uitslag van 365 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 3 uur.

Politie houdt man aan na huiselijk geweld
WAALWIJK: In de nacht van zondag 28 op maandag 29 december hield de politie een 42- jarige man uit Waalwijk aan omdat hij zijn vriendin mishandeld en bedreigd had. Tevens bedreigde hij haar kinderen. De man is ingesloten in het politiebureau te Tilburg.

Bron: Connie Polak