Ingezonden persbericht

De tweede erotische verhalenbundel van - SHESPOT - is uit

Topverhalen van de website gebundeld tot een boek

AMSTERDAM, 20031229 -- In de nieuwe Shespot-bloemlezing Haar Zin zijn de beste erotische verhalen gebundeld die het afgelopen jaar door bezoeksters op de populaire site zijn gepubliceerd. Dertien vertellingen vol onversneden vrouwenerotiek voeren de lezer(es) beurtelings van een intens treffen tussen twee vrouwen die het toppunt van genot zoeken, naar een hevige vrijpartij met een onbekende in de trein en een ongewone fantasie over een vrouw die seks heeft met twee homovrienden. Daarnaast ook nog het huiveringwekkende relaas van de vrouw die geblinddoekt in een hotelkamer wacht op twee bijna onbekende mensen. En die onverwachte minnaar in zee... Plus nog véél meer natuurlijk!


Wie in een vochtige bui over het wereldwijdeweb surft op zoek naar erotisch vertier,
verzuipt al snel in een kolkende zee van verpletterende ranzigheid.
Vooral voor vrouwen is er op internet weinig opwekkends te beleven.

Totdat tweeënhalf jaar geleden www.Shespot.nl op het web verscheen, een inmiddels opvallend druk bezocht platform waar zowel vrouwen als mannen onbevangen met elkaar van gedachten wisselen over seks en erotiek.
Deze toonaangevende vrouwenwebsite is dé plaats voor erotische fantasieën in woord en beeld, maar ook voor het vinden van een date of diepgaande discussies op het levendige forum, waar vragen, ervaringen en gevoelens uitgebreid aan de orde komen.
Mede dankzij vijftien gedreven vrijwillige webmasters en natuurlijk de interactieve bezoeksters zélf, bewijst www.Shespot.nl dat erotiek op internet wel degelijk mooi, sensueel, gevoelig en esthetisch kan worden gebracht.

In de nieuwe Shespot-bloemlezing Haar Zin zijn de beste erotische verhalen gebundeld die het afgelopen jaar door bezoeksters op de populaire site zijn gepubliceerd.
Dertien vertellingen vol onversneden vrouwenerotiek voeren de lezer(es) beurtelings van een intens treffen tussen twee vrouwen die het toppunt van genot zoeken,
naar een hevige vrijpartij met een onbekende in het toilethokje van de trein
en een ongewone fantasie over een vrouw die seks heeft met twee homovrienden.
Daarnaast is er ook nog het huiveringwekkende relaas van de vrouw die geblinddoekt in een hotelkamer wacht op twee mensen die ze nog nooit heeft gezien, maar alleen mee heeft gemaild. En die onverwachte minnaar in zee...
Plus nog véél meer natuurlijk!

Uit Haar Zin blijkt eens temeer dat vrouwenerotiek heel wat broeieriger, uitdagender en vooral fantasierijker is dan de gebruikelijke platte pijpbefpaal-porno.
Het is daarom niet verwonderlijk dat ook veel mannen (de leukere) zich graag laten opwinden door erotiek die vanuit de vrouwelijke beleving geschreven is.
Haar Zin is een regelrechte aanrader voor liefhebbers (m/v) van erotische verhalen,
zeker in de lange saaie winterweken die nog voor ons liggen!


Haar Zin, erotische verhalen geschreven door vrouwen is voor ¤ 12,- te koop bij de boekhandel,
ISBN: 90-807294-2-6 en via internet op www.shespot.nl/lezen/boek/