Ingezonden persbericht




PERSBERICHT


RABOBANK VTT ERP MODDERPOEL


Alweer voor de 9-de keer ging Toerclub Erp haar inmiddels bekende "Rabobank veldtoertocht" organiseren. De organisatie vooraf liep dan ook op rolletjes alles was in orde.
In tegenstelling tot andere jaren hebben we tot half december een zeer droog najaar gehad, iets wat de veldtoerfietsers zeer gelukkig maakte, ons ook. Helaas heeft het na half december behoorlijk veel geregend wat ons parcours er niet beter op maakte. Ook in de nacht van zaterdag op zondag was er veel regen gevallen en wat het ergste was tussen zeven en acht uur s'morgens stond het behoorlijk hard te plensen, juist op een moment dat veel veldtoerfietsers wakker worden en uit het raam kijken of het goed weer is. Helaas hebben velen besloten nog maar even in bed te blijven liggen want er waren dit jaar 370 fietser komen opdagen 400 minder dan vorig jaar. Er was dus een selekt gezelschap van echte bikkels naar Erp gekomen, en je moest ook wel een echte bikkel zijn, want het parcours was loodzwaar geworden door de overvloedige regen.
Allen werden getrakteerd op een zeer zwaar, maar ook mooi, en goed uitgepijld parcours.
De route ging via "Het Goor", naar het "Hurkske" waar de pauze plaats was ingericht in de accomodatie van natuurvereniging "De Bosbeertjes". Via de "Keldonkse Berg" ging de tocht weer naar de finish bij de kantine van voetbalvereniging Erp.
Hier kon men zijn/haar fiets nog afspuiten en zelf een douche nemen.
Na afloop van de tocht kwam iedereen in de kantine van RKVV Erp nog een kijkje nemen of hij of zij een door Empella ter beschikking gestelde prijs gewonnen had in de loterij zoniet kon men altijd nog een drankje nuttigen na deze zware inspanning. Toerclub Erp wil iedereen bedanken die dit evement tot een succes hebben gemaakt: de deelnemers, Rabobank Veghel/Erp, Empella fietsen, Voetbalvereniging Erp en de kantinebeheerders, natuurvereniging de Bosbeertjes en aan iedereen die meegeholpen heeft.

EINDE PERSBERICHT


Bij voorbaat dank voor het plaatsen van dit bericht.

Met vriendelijke sportgroet,
Martin van Geffen

Kontaktpersoon : Martin van Geffen http://www.tcerp.nl/
0413 212815

---- --