0 3/01 Aa & Dommel

Boxtel 03-01-2004

RUIT VERNIELD, Schijndel

Vrijdagavond is in haar woning in Schijndel een 31-jarige vrouw aangehouden. De vrouw wordt ervan verdacht kort daarvoor een ruit te hebben vernield van een horecagelegenheid aan de Hoofdstraat in Schijndel. De Schijndelse is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

ILLEGALE WINKELDIEF, Sint-Michielsgestel

Vrijdag is in een winkel aan de Nieuwstraat in Sint-Michielsgestel een 43-jarige man aangehouden zonder vaste woon- of verblijfplaats voor het plegen van winkeldiefstal. De man bleek na controle illegaal in Nederland te verblijven en is in vreemdelingenbewaring gesteld.

PAARDENTRAILER GESTOLEN, Sint-Michielsgestel

Vrijdagavond is van een terrein aan de Hezelaar in Sint-Michielsgestel een paardentrailer gestolen.

BEDREIGING, Boxtel

In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Markt in Boxtel een 31-jarige man uit deze plaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 53-jarige Boxtelse met de dood te hebben bedreigd. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

HUISVREDEBREUK, Haaren

In de nacht van vrijdag op zaterdag is in een woning in Haaren een 45-jarige man uit deze plaats aangehouden. De man was de woning binnengekomen en weigerde vervolgens op verzoek van een 39-jarige vrouw deze te verlaten. De inmiddels gewaarschuwde politie heeft de man aangehouden voor het plegen van huisvredebreuk en overgebracht naar het politiebureau.

OPENBAAR DRONKENSCHAP, Haaren

In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de politie de melding dat er een man op de Akkerstraat in Haaren aan het schreeuwen was en tegen ramen en deuren van woningen schopte. Ter plaatse bleek de 25-jarige man uit deze plaats zwaar onder invloed van alcohol. De man weigerde te vertrekken en is hierop aangehouden ter zake openbaar dronkenschap en het niet voldoen aan bevel of vordering.