BNN

Lust for life: soulful house & strictly urban

Op zaterdag 3 januari presenteert BNN de eerste Lust for Life clubavond van 2004 in Hotel Arena TONIGHT in Amsterdam. Na het succes van de laatste editie van 2003, belooft het ook deze keer weer een spannende avond te worden met soulful uplifting house, latin grooves en strictly urban.

In de Kerkzaal brengen Delacruz (GirlsNight) en Deniz (Las Palmas) een mix van sexy soulful house en uplifting house. D-Rashid (Salsalounge) zal er een exotisch tintje aan geven met zijn latin grooves. In de tuinzaal zorgen Mr Mike, Manga en Irwan voor een strictly urban sound. De muziek is een unieke combinatie van r&b, hip hop en dance classics. De avond wordt tussen 01:00 uur en 04:00 uur live uitgezonden vanuit Hotel Arena op 3FM in Dancetination Live!

Sinds januari 2003 organiseert BNN iedere eerste zaterdag van de maand de clubavond Lust for Life. Tijdens deze avond is er aandacht voor muziek, dans en visueel vermaak. Uniek aan deze avonden is het avondvullend programma met verrassende elementen zoals cabaret, modeshows en exposities. Op 7 februari 2004 vindt de volgende clubavond van BNN plaats.

Kaarten voor Lust for Life zijn te koop voor 12,50 euro bij de Ticketservice en bij Hotel Arena TONIGHT. De zaal gaat open om 22:00 uur.