Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 31-12-2003

Radio
Tros muziekcafÉ


Uitzending zaterdag 3 januari
Radio 2 ­ 16.00 uur


Hadassah de boer ontvangt weer nederlands talent


Zaterdag 3 januari 2004 wenst presentator Hadassah de Boer tussen 16.00 en 18.00 uur de volgende artiesten een gelukkig nieuwjaar:

Cloudmachine: deze Nederlandse band heeft een opvallend debuutalbum afgeleverd met 'Sweater for the cold world'. De recensies waren lovend. Zaterdag zingen ze in TROS MUZIEKCAFÉ.

Axel Lukkien zingt het betere Nederlandse poplied. Deze zanger komt uit Amsterdam en was een paar jaar terug regelmatig op de radio te horen met zijn plaatje 'Linette'. Er is wat tijd overheen gegaan, maar er komt nu toch echt een debuutalbum van hem uit met als titel 'Nou en of'.

Judith Nijland is een veelzijdig zangeres en dat is ook te horen op haar cd 'The beautiful reality of life'. Het klinkt intiem, het is akoestisch en naast eigen werk zingt ze ook covers. Wij zijn bijvoorbeeld erg benieuwd haar versie van 'Sure know something' van Kiss!

Er zijn veel beroemde vader en dochter-duo's. Zoals Frank en Nancy Sinatra en niet te vergeten Willy en Willeke Alberti. Daaraan kunnen we nu ook toevoegen: Sandra en Tony Alessi. Dat klinkt Italiaans en dat zijn ze ook, van origine. Hun album 'L'Amore e Musica' bevat tijdloze liedjes.


TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Surf voor foto's en meer informatie naar www.trosradio2.nl.