02/01 Den Bosch

's-Hertogenbosch 02-01-2004

HARDDRUGS, s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag trof de politie op de Geldersedam in s-Hertogenbosch een man in een auto met draaiende motor. De agenten zagen op de passagiersstoel een zakje met wit poeder (vermoedelijk cocaïne) liggen. De 37-jarige Bosschenaar is hierop aangehouden. In de auto lagen diverse gebruikersartikelen; deze zijn inbeslag genomen.

BEDRIJFSINBRAKEN, s-Hertogenbosch

In een bedrijf aan de Rijnstraat is bij een inbraak een hoeveelheid geld weggenomen. De inbraak heeft tussen dinsdagavond en donderdagochtend plaatsgevonden. Een ruit werd vernield en er is vuurwerk naar binnen gegooid.

--- ---
Bij een bedrijf aan de Seringenstraat in s-Hertogenbosch is in de nacht van oud & nieuw ingebroken. Er werd een computerbeeldscherm weggenomen. Men verschafte zich toegang tot het pand door het verbreken van een ruit.

ETEN ZONDER BETALEN, s-Hertogenbosch

Donderdagavond is op de Hinthamerstraat in s-Hertogenbosch een 40-jarige man uit Westerhoven aangehouden voor flessentrekkerij. De man had zojuist in een horecagelegenheid aan het Hinthamereinde gegeten en was daar vertrokken zonder te betalen. De man is overgebracht naar het politiebureau.