02/01 Maasland

Oss 02-01-2004

BEDREIGING, Oss

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn op de Roodborststraat in Oss een 41-jarige en een 26-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. De 41-jarige man wordt ervan verdacht een 23-jarige vrouw uit Oss te hebben bedreigd met de dood en haar stelselmatig lastig te vallen. De 26-jarige man is aangehouden voor mishandeling van de 41-jarige Bosschenaar. De 26-jarige man had de 41-jarige man op zijn hoofd geslagen. De 41-jarige man moest zich in het ziekenhuis laten behandelen. Beide mannen zijn overgebracht naar het politiebureau.

HETERDAAD BEDRIJFSINBRAAK, Oss

Donderdagochtend zijn op de Zevenbergseweg in Oss drie Ossenaren in de leeftijd van 18 tot 24 jaar aangehouden. De politie kreeg de melding dat er zou worden ingebroken in een bedrijf aan de Longobardenweg in Oss. Ter plaatse gearriveerd, zagen de agenten twee mannen van het terrein vluchten. Op de Zevenbergseweg konden de 24- en de 20-jarige verdachten worden aangehouden. Zij zijn inverzekering gesteld. De derde verdachte werd later deze donderdagochtend op het politiebureau aangehouden.

RIJDEN ONDER INVLOED, Oss

Donderdagmiddag is op de John F Kennedybaan in Oss een 70-jarige Ossenaar aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod en er is proces-verbaal opgemaakt. Op de Dr Saal van Zwanenbergsingel werd donderdagavond een 39-jarige plaatsgenoot aangehouden voor hetzelfde feit. Ook deze automobilist kreeg een rijverbod en proces-verbaal.