Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder en omgeving

Den Helder 02-01-2004 - 16.00 uur

Auto raakt brug in Anna Paulowna
Anna Paulowna, 1 januari 2004.
Wegens de gladheid is een 21-jarige automobilist uit Schagen op donderdagavond 1 januari om 20.30 uur in een slip geraakt op de Middenweg in Anna Paulowna. Hierbij ramde de auto een brugleuning die dwars door de motorruimte de cabine van de auto in schoof. De auto kwam vervolgens in het water terecht. De bestuurder en een vrouwelijke inzittende konden zelf het voertuig verlaten. Alleen de bestuurder heeft letsel aan zijn been opgelopen.

Inbraak supermarkt Den Hoorn
De Hoorn, 1 januari 2004.
In de nacht van 31 december op 1 januari is in een supermarkt in Den Hoorn ingebroken. Er zijn 4 kassalades ontvreemd met daarin een geldbedrag van ongeveer 2000 euro. Daarnaast zijn grote hoeveelheden sigaretten gestolen. De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld.

Huiselijk geweld
Den Helder/Wieringerwaard, 1 januari 2004.
Een 47-jarige man uit Den Helder is aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. Zijn 36-jarige vrouw liep letsel op aan haar hoofd en is overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. De man is meegenomen naar het bureau en heeft een proces-verbaal gekregen. Een 49-jarige man uit Wieringerwaard is aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn 55-jarige vrouw op donderdagavond 1 januari. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt.