Ingezonden persbericht

Spontane actie gestart voor de slachtoffers van Iran

Als iedereen meedoet wordt het zeer zeker een groot succes

HEUSDEN, 20040104 -- De aardbeving in Iran mag als één van de ergste rampen van het afgelopen jaren worden gerekend. Het overtrof volgens vele de ramp op 11 september met de twin-towers. Een hele stad is weggevaagd van de kaart, en vele tienduizenden mensen lieten het leven, vaak hele families. Het is echter wonderbaarlijk dat de ovegebleven mensen toch nog een sterke wil hebben om door te gaan met hun leven in een stad dat totde grond is afgebroken.


Er zal heel veel geld nodig zijn om de pijn te verzachten en om het normale leven (voor zover dit nog mogelijk is)te kunnen hervatten. De historische waarde van de stad Bam is met de grond gelijk gemaakt, maar dat weegt niet op tegen de vele mensendie het leven lieten.

Om toch bij te kunnen dragen aan de wederopbouw van deze stad en de pijn van de overgebleven inwoners te verzachten hebben wij gemeend onze website: www.pakdiebon.nl hiervoor beschikbaar te stellen. Deze site gaat dit jaar van start als "Landelijke" kortingssite. We willen 80% van de opbrengsten beschikbaar stellen aan de actie "Help Iran".

Bedrijven, winkels, musea, recreatiecentra, benzinestations etc kunnen zich op de site aanmelden als adverteerder met een kortingsbon. Hij kan deze zelf aanmaken via zijn eigen PC en ook tussentijds veranderen.De bezoekers van de site kan de bon opzoeken, uitprinten en inleveren bij het desbetreffende bedrijf etc. De kosten voor de adverteerder zijn slechts 10,00 Euro (excl. BTW) per maand waarvan 8,00 Euro gaat naar de slachtoffers van Iran. Het resterende deel is voor de exploitatie vande site en het dekken van de onkosten. Voor de overdracht van de gelden (gedurende het jaar 2004)zal een afspraak worden gemaakt met GIRO 555 de "Landelijke" inzamelingsactie voor Iran. Wij hopen dat alle ondernemers uit Nederland meedoen om deze actie tot een succes te maken.



Ingezonden persbericht