Rijn en Venen, 12.30 uur

Utrecht 04-01-2004 - Persberichten district Rijn en Venen

Politie houdt verdachten zware mishandeling aan

RONDE VENEN De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden op verdenking van zware mishandeling.

Rond middernacht meldde zich een 21-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats, bij de politie met de mededeling dat zij door de mannen mishandeld was. Hierop gingen agenten naar de verblijfplaats van het tweetal in de gemeente De Ronde Venen en konden zij worden aangehouden. Het betreft twee mannen van buitenlandse afkomst.

Tijdens de huiszoeking trof de politie in de woning onder meer een behoorlijke hoeveelheid XTC-pillen aan, een tweetal vuurwapens en geld.

Dronken autobestuurder

MAARSSEN Op de Zuilense Ring hield de politie zondag rond 03.15 uur een 44-jarige automobilist uit Maarssen aan. Een blaastest op straat lukte niet, waarna de man in het politiebureau de ademanalyse moest doen. Daaruit kwam 1.060 ug/l naar voren. Dit resultaat leverde een rijverbod van 13 uur op en een verantwoording bij de rechter.

Slachtoffer uit auto gehaald

VIANEN Zaterdag rond 16.45 uur kwam een melding bij de politie binnen van een ongeval met letsel bij de oprit van de A27. Daar troffen de agenten een auto aan tegen een boom. De inzittende van deze auto, naar later bleek een 23-jarige Fransman, was door een andere automobilist uit de auto gehaald. De Fransman werd naar het UMC vervoerd, waar ernstig gezichtsletsel werd geconstateerd.

Tot nu toe hebben zich geen getuigen van de aanrijding gemeld. Medewerkers van de Regionale Verkeersdienst hebben nog een onderzoek ingesteld.