Ingezonden persbericht


Persinformatie

Van: Stichting Dierenhulp Venezuela
4 januari 2004
Pers@dierenhulp.nl

---


Stuur een gratis een kaartje

Met ingang van januari is het voor alle dierenvrienden die een bezoek brengen aan de website van Stichting Dierenhulp Venezuela, mogelijk om geheel gratis een leuke kaart te sturen naar en vriend, vriendin, kennis, familielid of wie dan ook. Deze geheel gratis service is toegevoegd op de internet site om dierenliefhebbers van dienst te zijn. Zo zijn er diverse soorten kaarten te vingen, van hond, kat, paard, vogel, ijsbeer, leeuw, luipaard, ezel en ga maar door. Eigenlijk voor elk wat wils.

Naast het gratis verzenden van een digitale kaart kunnen bezoekers ook kennis nemen van het vrijwilligerswerk dat Stichting Dierenhulp Venezuela al sinds 1996 verricht voor de duizenden zwerfdieren. Op de website wordt de bezoeken geïnformeerd over de diverse projecten in o.a. Venezuela, Bonaire, Griekenland, Tenerife. Ontdekt men hoe er gewerkt wordt en kan via de pagina Laatste Nieuws wekelijks de nieuwe informatie worden gelezen. Per land is zeer eenvoudig te zien en te lezen welke problemen er zijn en hoe deze worden aangepakt. Uiteraard kan men ook een blik werpen op de officiële mascotte van Stichting Dierenhulp Venezuela of de zeefdruk die kunstenares Patty Harpenau speciaal maakte voor het vrijwilligerswerk.
Donateur worden kan men uiteraard ook en door een bezoek te brengen aan de internetsite weet men ook exact waarom deze dieren uw steun en hulp hard nodig hebben.
Stichting Dierenhulp Venezuela is te bezoeken op http://www.dierenhulp.nl
Een leuke kaart sturen kan natuurlijk altijd.