Tivoli Utrecht

030 - 231 14 91 of check www.tivoli.nl

Tivoli
Donderdag 20 november 2003


* * *
4. MY FIRST DISCO! (voor je kids, of leen er een paar, tot 10 jaar)

MY FIRST DISCO
Disco voor iedereen tot 10 jaar
Gastvrouw : Anja Kriek (Madame Baba van Villa Achterwerk) Zondag 4 januari 2004
Tivoli de Helling
Helling 7 Utrecht
15.00 - 18.30 uur
entree gratis Het geluidsniveau van de muziek wordt aangepast. Magnetron aanwezig.

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Vonden wijzelf. Want zeg nou zelf, dansen is toch het leukste wat er is?

Op zondagmiddag 4 januari is de dansvloer van Tivoli de Helling alleen maar voor bezoekers jonger dan 10 jaar. De juiste moves oefenen, lekker gek doen of videoclips nadansen: alles kan en mag in de rook en onder de glitterbol. En zijn de discosterren-van-de-toekomst even moe, dan kan er gechilld worden in de video- of knutselhoek.

Gastvrouw is Anja Kriek. Zij is Madame Baba in de Villa Achterwerk-serie 'Madame Baba laat je buikdansen'. Nu is Anja Kriek in het programma 'Buizingen' te zien waarin zij met haar buik bekende en minder bekende artiesten zingt. Maar deze zondag is het de disco die de klok slaat: Anja Kriek leert de kinderen de allereerste discopassen: een gladde jive of de vette bellydance macarena. John Travolta en Olivia Newton John: maak je borst maar nat, want na deze middag vegen de kinderen de vloer met jullie aan!

Onze vaste Tivoli dj's draaien alles waar goed op gedanst kan worden: van Saturdaynight Fever tot De Kabouter Plop Dans en van Destiny's Child tot K3. Maar de kinderen mogen ook hun eigen superdiscoplaat meenemen.

En de ouders? Die blijven in onze gezellige foyer waar ze rustig kunnen kletsen. En misschien dansen ze mee. Maar alleen als ze het heeeel goed kunnen!