Ingezonden persbericht


My First Disco

Disco voor iedereen tot 10 jaar in Tivoli de Helling

m.m.v. Anja Kriek (Madama Baba)

4 januari 2004

entree gratis

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Vonden wijzelf. Want zeg nou zelf, dansen is toch het leukste wat er is?

Op zondagmiddag 4 januari is de dansvloer van Tivoli de Helling alleen maar voor bezoekers jonger dan 10 jaar. De juiste moves oefenen, lekker gek doen of videoclips nadansen: alles kan en mag in de rook en onder de glitterbol. En zijn de discosterren-van-de-toekomst even moe, dan kan er gechilld worden in de video- of knutselhoek.

Gastvrouw is Anja Kriek. Zij is Madame Baba in de Villa Achterwerk-serie Madame Baba laat je buikdansen . Nu is Anja Kriek in het programma Buizingen te zien waarin zij met haar buik bekende en minder bekende artiesten zingt.

Maar deze zondag is het de disco die de klok slaat: Anja Kriek leert de kinderen de allereerste discopassen: een gladde jive of de vette bellydance macarena. John Travolta en Olivia Newton John: maak je borst maar nat, want na deze middag vegen de kinderen de vloer met jullie aan!

Onze vaste Tivoli dj s draaien alles waar goed op gedanst kan worden: van Saturdaynight Fever tot De Kabouter Plop Dans en van Destiny s Child tot K3. Maar de kinderen mogen ook hun eigen superdiscoplaat meenemen.

En de ouders? Die blijven in onze gezellige foyer waar ze rustig kunnen kletsen. En misschien dansen ze mee. Maar alleen als ze het heeeel goed kunnen!

Het geluidsniveau van de muziek wordt aangepast.

Magnetron aanwezig.

MY FIRST DISCO

Disco voor iedereen tot 10 jaar

Gastvrouw : Anja Kriek

Zondag 4 januari 2004

(Culturele zondag)

Tivoli de Helling

Helling 7 Utrecht

15.00 18.30 uur

entree gratis

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lieke Timmermans via 030 231 34 99 of reply!

>
Tivoli
Oudegracht 245
Postbus 766
3500 AT Utrecht
030 - 231 34 99
030 - 230 46 28

www.tivoli.nl