Gemeente Lingewaard


Feestelijke start Breedtesport

In sporthal De Brink in Huissen is zondag 4 januari 2004 een sportinfomarkt voor alle inwoners van de gemeente Lingewaard. Deze markt is het startteken voor het breedtesportproject in de gemeente. De markt duurt van 11.00 tot 18.00 uur.

Rond 12.00 uur opent wethouder Bud Joosten van Sport de sportinfomarkt met muziek van blaaskapel Torkest, dans van Fitness Centre Huissen en een demonstratie van turnclub Zwiep.

Op de infomarkt verstrekken Lingewaardse verenigingen informatie. Bezoekers kunnen fit- en houdingtesten doen. Wethouders Joosten en Van Dalen doen in ieder geval mee aan de fittest.

Om 11.00 uur beginnen de demonstraties en clinics. Balletschool Judance geeft om 11.00 uur een body-line clinic in de danszaal. Verder zijn er clinics van hardloopvereniging De Sprinters, biljartvereniging De Kuul, en schaakvereniging Variant. Om 11.15 uur geeft Tai Chi Tao een demonstratie in de grote sporthal. Het is mogelijk een ritje op een pony van vereniging De Gele Rijdertjes te maken.

Deelnemers
Deelnemers aan de sportinfomarkt zijn Breedtesport Lingewaard, WhoZNext teams Lingewaard, OBC College Huisen en Sport- en Speluitleen Nijmegen. Uit Bemmel komen basketbalvereniging Batouwe, De Sprinters, ponyclub De Gele Rijdertjes, turnclub Zwiep, TWC t' Verzetje en volleybalvereniging Kidang. Verder zijn aanwezig voetbalvereniging Angeren en Golden Flyer Tai Chi uit Doornenburg. Huissen is vertegenwoordigd met balletschool Judance, biljartvereniging De Kuul, Fitness Centre Huissen, Gelderse Kruisboogvereniging, Go for it Dans en Bewegen, Hata Yoga, Huissense Badminton Club, Tai Chi Tao, volleybalvereniging Setash, Yugen Budo.

Programma Sportinfomarkt

Bericht geplaatst op 11 december 2003