Ingezonden persbericht

Kasteelmysterie wegens succes tevens op zondag 4 januari 2004

Extra voorstellingen

Op Kasteel Hoensbroek wordt het Kasteelmysterie wegens succes tevens op zondag 4 januari 2004 opgevoerd. De uitvoeringen op 27 en 28 december zijn nagenoeg uitverkocht.

Het Kasteelmysterie

Het kasteelmysterie is een spannende theaterbelevenis voor kinderen van circa 7 - 12 jaar. Volwassenen zijn ook welkom. Kasteel Hoensbroek organiseert dit evenement om kinderen op een bijzondere wijze kennis te laten maken met het kasteel. De voorstelling duurt ongeveer een uur.

Het verhaal

Kinderen gaan in kasteel Hoensbroek op zoek naar de dader. Op verschillende plekken in het kasteel worden in spannende en geestige scènes het verhaal gespeeld. De kinderen maken kennis met de minstreel, de kasteelheren en -dames, de kok en andere vreemde bewoners van het kasteel. Misschien dwaalt het kasteelspook wel door de gangen.

Script en regie

Jacques Vriens is schrijver en regisseur van de voorstelling. Tevens speelt hij mee in het toneelstuk. Hij is een van de bekendste Nederlandse kinderboekenschrijvers (winnaar Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2003).

Wanneer en reserveren

Zondag 4 januari 2004. Aanvangstijden: 12.00, 14.00 en 16.00 uur. Tevens op zaterdag 27 december (nog enkele kaarten verkrijgbaar) en zondag 28 december (uitverkocht).

De entree bedraagt E 6,50 p.p. in de voorverkoop. Het aantal plaatsen is beperkt. Vooraf reserveren is noodzakelijk: 045 - 522 72 72.

Mochten er op de dag van de voorstelling nog kaarten beschikbaar zijn, dan bedragen de kosten E 7,50 p.p. Tevens is het mogelijk kasteel Hoensbroek (tegen een extra voordelige entreeprijs) op de reguliere wijze te bezoeken terwijl de kinderen het Kasteelmysterie beleven. Parkeren is gratis.

Kasteel Hoensbroek, Klinkertstraat 118, Hoensbroek (gemeente Heerlen) Telefoon: 045 - 522 72 72, Internet: www.kasteelhoensbroek.nl

---- --