Ingezonden persbericht PERSINFORMATIE

Amsterdam, 17 december 2003

Chris zegers gaat bungeejumpen op bali

Yorin Travel zendt op zondag 4 januari en 7 maart van 20:00 tot 21:00 uur twee spetterende specials over o.a. Indonesië uit. De Yorin Travel crew vloog met Garuda Indonesia van Amsterdam naar Jakarta, om via Yogyakarta uiteindelijk op het exotische Bali te belanden.

Bali Op zondagavond 4 januari van 20:00 tot 21:00 uur zal de uitzending van Yorin Travel in het teken van het eiland Bali staan. Presentator Chris Zegers bezoekt onder andere het kunstenaarsdorpje Ubud en verschillende tempels. Verder laat hij zien dat je voor een actieve vakantie goed zit op Bali; hij gaat bungeejumpen en raften! Ook gaat hij het uitgaansleven aldaar verkennen.

Java Op zondagavond 7 maart zal het reisverslag over Java tussen 20:00 en 21:00 uur uitgezonden worden. Een Nederlands meisje is benieuwd hoe de Indonesische hoofdstad Jakarta (de stad waar haar oma woont) er uit ziet, dus gaat Chris Zegers weer op pad om het de kijkers te laten zien. Daarnaast bezoekt hij ook de stad Yogyakarta, het koninklijk paleis, en het grootste Boeddhistische monument ter wereld: de Borobudur. Voor meer informatie zie ook: www.yorintravel.nl.