Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving

Alkmaar 04-01-2004 - 16.00 uur

Huiselijk geweld
Alkmaar, 3 januari 2004.
Een 37-jarige man uit Alkmaar is aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn ex-vrouw. De vrouw, 35 jaar uit Alkmaar, liep hierbij verwondingen op aan haar gezicht en rug. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.
Heerhugowaard, 4 januari 2004.
In Heerhugowaard heeft een 66-jarige vrouw uit Heerhugowaard aangifte gedaan van huiselijk geweld. De verdachte, haar 57-jarige man, is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij krijgt een proces-verbaal.

Alcoholcontrole in Alkmaar
Alkmaar, 3 januari 2004.
Op zaterdagavond zijn op de Noorderkade, de Kennemerstraatweg en de Hertog Aalbrechtweg alcoholcontroles gehouden. In totaal hebben 146 bestuurders een blaastest afgelegd. Eén bestuurder, een 25-jarige man uit Alkmaar, had teveel gedronken, hij blies 340 ug/l terwijl 220 ug/l de maximale toegestane hoeveelheid alcohol is. Deze bestuurder heeft een rijverbod gekregen en een proces-verbaal.

Auto in brand gestoken
Alkmaar, 3 januari 2004.
Op zaterdagavond is aan de Schoffelstraat in Alkmaar een auto afgebrand. Waarschijnlijk is er sprake van brandstichting. De technische recherche stelt een onderzoek in.

Beroving pizzabezorger
Alkmaar, 3 januari 2004.
Een 16-jarige pizzabezorger uit Alkmaar is op zaterdagavond op de Savornin Lohmanstraat onder bedreiging van een mes beroofd van zijn portemonnee met daarin een geldbedrag van ongeveer 80 euro. De dader ging er te voet vandoor.