Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder en omgeving

Den Helder 04-01-2004 - 16.00 uur

Inbraak schuren
Den Helder, 3 januari 2004.
Tussen 30 december en 2 januari is ingebroken in de berging van een woning aan de Theodorus Rijkersstraat. De deur van de berging is opengebroken en er zijn 2 fietsen en gereedschap ontvreemd. Tussen 29 december en 3 januari is tevens ingebroken in een schuur van een woning aan de Ooievaarstraat. Hierbij werden een fiets en gereedschap gestolen.

Aanhouding wegens belediging agenten
Den Helder, 4 januari 2004.
Tijdens een surveillance in de nacht van zaterdag op zondag sloeg een 34-jarige man uit Den Helder op het dienstvoertuig van twee agenten en schold hij ze uit. De verdachte is aangehouden voor belediging. Hij is meegenomen naar het bureau in Den Helder en heeft een proces-verbaal gekregen. Beide betrokken agenten hebben aangifte gedaan van belediging.
Schagen, 4 januari 2004.
Ook in Schagen is een man aangehouden wegens het beledigen van agenten. Tijdens een surveillance over de Markt in de nacht van zaterdag op zondag beledigde een 19-jarige man uit Oudkarspel beide agenten. Hij werd aangehouden en heeft een proces-verbaal gekregen.

Beschonken weglopen na aanrijding
Schagen, 4 januari 2004.
Een 22-jarige man uit Lutjewinkel raakte tijdens het achteruit rijden een ander voertuig. Hij parkeerde zijn auto elders en vervolgde zijn weg te voet. De man is aangehouden en bij het blazen bleek dat hij ook teveel had gedronken, 495 ugt/l. Hij heeft een rijverbod gekregen en een proces-verbaal.