Politie Zeeland


O-0053-2004 OVERSTEKEND DIER


Op de A58 t.h.v. Kapelle is zaterdagmiddag rond 17.00 uur een 46-jarige Duitse automobilist in botsing gekomen met een overstekend dier.
Tijdens een inhaalmanoeuvre stak plotseling een onbekend dier de weg over, de automobilist kon het dier niet meer ontwijken en reed het beest aan. De auto raakte hierbij licht beschadigd, het dier werd niet meer gezien.


O-0054-2003 VROUW GEWOND NA ONTPLOFFING IN CARAVAN


In haar woonplaats is zaterdagmiddag een 18-jarige vrouw uit Burgh Haamstede gewond geraakt bij een ontploffing in een stacaravan. Ze werd met ernstige brandwonden aan o.a. beide handen en hoofd/nek per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.
Rond 16.00 uur ontstond er een explosie in de caravan nadat de vrouw een sigaret wilde opsteken. Ze zag kans uit de caravan te komen en hulp te roepen. De brandweer van de korpsen Haamstede en Renesse was ter plaatse maar konden niet voorkomen dat de stacaravan tot de grond toe afbrandde. De technische recherche van de politie zal een onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand.


O-0055-2003 ONDER INVLOED

Op de Nieuwe Postweg in Tholen werd zaterdagavond rond 21.00 uur een 39-jarige automobilist uit die plaats aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een proces-verbaal.
Op de Sportlaan in Sint Maartensdijk werd zaterdag rond 22.00 uur een 46-jarige automobilist uit de gemeente Woensdrecht aangehouden.
Hij kreeg eveneens een rijverbod van 1 uur en een proces-verbaal.
Op de Nijverheidsweg te Sint Maartensdijk werd zaterdag rond 22.45 uur een 51-jarige automobilist uit de gemeente Tholen aangehouden.
Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal.


O-0056-2003 ONDER INVLOED

Op de Lewedijk in Lewedorp werd zaterdag rond 22.45 uur een 37-jarige automobilist uit de gemeente Borsele aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal.