04 /01 Aa & Dommel

Boxtel 04-01-2004

WONINGINBRAAK, Sint-Michielsgestel

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie de melding dat er door drie personen werd ingebroken in een woning aan de Beekkant in Sint-Michielsgestel. Ter plaatse zagen de agenten dat een ruit aan de achterzijde van de woning was vernield. Binnen troffen de agenten een 17-jarige jongen. Ter hoogte van de Nieuwstraat werden met behulp van signalementen een 16-jarig meisje en een 15-jarige jongen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze inbraak. De drie, afkomstig uit Sint-Michielsgestel en Boxtel, zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau in s-Hertogenbosch.

RIJDEN ONDER INVLOED, Schijndel

In de nacht van zaterdag op zondag is op de Teeuwishoek in Schijndel een 34-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod en er is proces-verbaal opgemaakt.

BELEDIGING, Boxtel

In de nacht van zaterdag op zondag is op de Kruisstraat in Boxtel een 22-jarige man uit deze plaats aangehouden. De man reed met zijn fiets in de richting van de agenten en schold hen hierbij uit. De Boxtelnaar is hierop aangehouden. Na verhoor op het politiebureau kon hij met een bekeuring op zak weer huiswaarts keren.

BEDRIJFSINBRAAK, Sint-Oedenrode/ Sint-Michielsgestel

Zaterdagnacht rond 03.30u is er ingebroken in een bedrijf aan de Sonseweg in Sint-Oedenrode. Uit het pand werd een hoeveelheid geld weggenomen. Een raam aan de voorzijde van het bedrijf werd hiertoe vernield.


--- ---

In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in een pand aan de Esscheweg in Sint-Michielsgestel. Men heeft zich toegang verschaft door het verbreken van een ruit. Het is nog onbekend wat er uit het pand is ontvreemd.