Ingezonden persbericht


Persbericht

Patio krijgt één vestiging Naarden-Bussum

De vestiging in Bussum van woningcorporatie Patio wordt samengevoegd met de vestiging Naarden. Het kantoor zal voortaan Naarden-Bussum heten. Zo kan Patio garanderen dat de dienstverlening aan de klanten in Bussum en Naarden goed blijft.

Patio heeft voor de samenvoeging gekozen omdat zij de dienstverlening op een hoog niveau wil houden. De medewerkers van Patio proberen de klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom gaat Patio de flexibiliteit en service verbeteren. Na de samenvoeging hebben de woonconsulenten en baliemedewerkers meer tijd om alle klanten continue goed te blijven helpen.



Huurdersraad positief
De Huurdersraad van Patio heeft een positief advies gegeven over de samenvoeging en alle huurders in Naarden en Bussum hebben inmiddels een brief thuis gestuurd gekregen waarin zij op de hoogte zijn gebracht.

Verbouwing Bussum
Vanwege de samenvoeging wordt de vestiging Bussum inpandig verbouwd. Tijdens deze verbouwing blijft de vestiging Bussum gewoon open en bereikbaar voor haar klanten. De vestiging Naarden-Bussum is gevestigd op de grens tussen Naarden en Bussum aan de Slochterenlaan 37, en opent haar deuren op 5 januari 2004. Het kantoor in Naarden blijft tot en met 24 december open voor al haar klanten.

459d9b.jpg
Noot voor de pers,