Ingezonden persbericht


PERSBERICHT / PRESS RELEASE


---

Michael Broadbent opent Wine Professional 2004

De organisatoren van Wine Professional (The Wine & Food Association & Amsterdam RAI) zijn trots te kunnen aankondigen dat de heer Michael Broadbent (Master of Wine, Senior Consultant Wine, Christie's London, South Kensington) de officiële opening zal verrichten van de 2e editie van Wine Professional in het Congres Centrum (Auditorium) van de Amsterdam RAI.

Michael Broadbent staat bekend vanwege zijn onderscheidende carrière. In ruim 51 jaar heeft de heer Broadbent wereldwijd veel aanzien verworven als zeer bekwaam proever en auteur van diverse boeken op het gebied van wijn. Als hoofdverantwoordelijke van de befaamde wijnafdeling van Christie's in Londen heeft de heer Broadbent de positie van dit bekende veilinghuis op de internationale wijnmarkt aanzienlijk versterkt door middel van wijnveilingen in Amsterdam, Genève, Hong Kong, New York en Sydney.

De heer Broadbent heeft diverse publicaties op zijn naam staan en werkt met regelmaat mee aan artikelen en boeken van andere hoogaangeschreven auteurs. Broadbents proefnotities zijn legendarisch en de proeverijen die door hem van commentaar worden voorzien zijn uniek om bij te wonen.

Michael Broadbent zal tijdens Wine Professional een proeverij begeleiden en voor geïnteresseerden zijn boek signeren.

Wine Professional 2004 vindt plaats van maandag 5 t/m woensdag 7 januari 2004, gelijktijdig met de eerste 3 dagen van de grootste Horecavakbeurs in de Benelux, de Horecava. Met meer dan 60 exposanten met kwaliteitswijnen en fijne gastronomische producten is Wine Professional dé toonaangevende vakbeurs op dit gebied in Nederland. Daarnaast zullen diverse coryfeeën hun opwachting maken om verschillende Masterclasses en kookprogramma's in het Congres Centrum (Auditorium) van de Amsterdam RAI te verzorgen.

Noot redactie/ niet bestemd voor publicatie: