BNN

Vanaf maandag 5 januari start BNN met elf nieuwe afleveringen van de zomerse serie Costa!. Iedere maandagavond van 21.00 uur tot 21.45 uur zie je op Nederland 2 de belevenissen van de proppers Agnetha (Froukje de Both), Tommy (Kurt Rogiers), Björn (John Wijdenbosch) en Ice (Sylvie Meis).

In de eerste aflevering 'Zon, Zee, Sex en Baantjesdragers' maak je kennis met drie nieuwe karakters, Greetje (Kim Lian van der Meij), Paolo (Bas Muijs) en Danny (Joey van der Velden). Aan het begin van een nieuw zomerseizoen komen de broertjes Paolo en Danny aan in Salou en ze zijn van plan de hele zomer te blijven. Ze verdienen hun geld met het oplichten van toeristen en besluiten het appartement van de Costa! proppers te kraken. Als ze worden betrapt wordt er wraak genomen met behulp van jeukpoeder en ondergoed...

Nieuwkomer Greetje is op zoek naar werk. De enige baan die ze kan vinden is in een Duitse topless bar. Dankzij haar vriendschap met Agnetha en Ice wordt ze uiteindelijk de 'Poco Loco Babe'. Ice heeft twee baantjes tegelijk en verliest haar concentratie. Het verschil tussen een patatje pinda en een poepluier is dan ook niet meer zo groot. Björn verliest van Danny bij een wedstrijdje vrouwen-versieren en trakteert hem op een lelijke SM-meesteres.

Surf naar www.costafanclub.nl voor interviews, achtergrondverhalen en foto's. Costa! wordt geproduceerd door Nijenhuis & De Levita Film en TV. De regisseur van deze eerste aflevering is Kaja Wolffers.