Gemeente Laarbeek



Vaststelling Inspraakverordening
In de raadsvergadering van 11 december 2003 heeft de gemeenteraad van Laarbeek de Inspraakverordening gemeente Laarbeek vastgesteld. Deze verordening regelt de wijze waarop ingezetenen en belanghebbenden bij de voorbereiding van gemeentelijk beleid worden betrokken. Zes weken na de dag van bekendmaking treedt deze verordening treedt in werking.


Voorbereidingsprocedure Verkeersbesluit
Dit betreft de openbare voorbereidingsprocedure verkeersbesluit in verband met het instellen van éénrichtingsverkeer op een deel van de verbindingsweg tussen de Pater Vogelsstraat en het parkeerterrein achter muziekcentrum Het Anker in Beek en Donk.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het voornemen hebben de volgende verkeersmaatregel te treffen:

Het instellen van éénrichtingsverkeer (uitgezonderd (brom)fietsers) op een deel van de verbindingsweg tussen de Pater Vogelsstraat en het parkeerterrein achter muziekcentrum Het Anker, zoals is aangegeven op tekeningnr. 2003132.

Alvorens voor bovengenoemde maatregelen definitieve verkeersbesluiten te nemen worden belanghebbenden in de gelegenheid gesteld om met ingang van 5 januari 2004, binnen een termijn van 4 weken, hun zienswijze omtrent het voornemen tot het treffen van deze maatregelen schriftelijk of mondeling kenbaar te maken.
Vanaf 5 januari 2004 liggen alle stukken ter inzage op de afdeling Openbare Werken, kamer 3, in het gemeentehuis te Beek en Donk.

Schriftelijke reacties dienen te zijn ondertekend en gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk.