Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


5 januari 2004


Apeldoorn - Auto tegen verkeerslicht / getuigenoproep


De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat zondag rond 17.50 uur plaatsvond op de Marchantstraat. Een 19 jarige automobilist uit Apeldoorn werd gesneden door een kleine rode auto en botste hierdoor tegen een verkeerslicht. De 19 jarige kwam vanuit de Laan van Kuipershof en ging richting 1e Wormenseweg. Net na de kruising verscheen plotseling de rode auto links naast de Apeldoorner en sneed deze af. De Apeldoorner remde maar gleed door het natte wegdek tegen het verkeerslicht op. De bestuurder van de rode auto is doorgereden.
Getuigen kunnen zich melden op telefoonnummer 0900 88 44.


Apeldoorn - Boetes voor fout parkeren


Op de Roggestraat bij het museum en op het Beekpark zijn zondagavond 22 bekeuringen uitgeschreven voor het fout parkeren.


Apeldoorn - Man overvallen


De politie heeft zondagmiddag een 30 jarige inwoner uit Apeldoorn aangehouden en ingesloten. De man had zondag rond 12.50 uur een 35 jarige inwoner uit Beekbergen op het Stationsplein overvallen en met een steekvoorwerp in een been gestoken. Hierna ging de verdachte er met een onbekend geldbedrag vandoor.
De politie is op zoek naar getuigen, mogelijk dat passanten iets gezien hebben van het voorval. Getuigen kunnen bellen naar 0900 88 44.


Apeldoorn - brand in woning


In een woning op de 2e verdieping van een flatgebouw aan de Klingelbeek is vanmorgen rond 11.00 uur brand ontstaan. De bewoner was niet thuis en buurtbewoners hadden de brandweer gebeld. De brandweer had de brand snel onder controle. Volgens de brandweer was er vermoedelijk kortsluiting ontstaan in een elektrisch apparaat. De gehele woning was zwartgeblakerd van de rook. De benedenwoning had eveneens veel rookschade.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --