Politie Flevoland

Aanrijdingen door gladheid

Flevoland 05-01-2004 - Zondagmorgen vond door de gladheid een aantal aanrijdingen plaats. Er vielen geen ernstig gewonden. Met name op de A6 was het volgens de politie glad door ijzel.

In Ens aan de Kamperweg raakte een auto van de weg en kwam op het dak in de berm terecht. In de wagen zaten twee Kampenaren, een vrouw van 24 en een man van 30 jaar. Ze raakten niet gewond.

Op de A6 vanaf Emmeloord richting Lelystad, wilde een 33-jarige vrouw uit Espel de afslag Dronten nemen. Daarbij verloor ze op de oprit de controle over de wagen, waardoor ze in een slip raakte. Ze botste tegen een vangrail, maar raakte niet gewond.

Ook zondagochtend vond op de A6 onder Lelystad een aanrijding plaats. Een auto belandde door de gladheid in de greppel. Daarbij raakte een 44-jarige en een 27-jarige Amsterdammer gewond. Ze werden met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis.Ongeveer op dezelfde locatie richting Emmeloord raakte een 29-jarige vrouw uit Lelystad met haar auto van de weg. Ze botste tegen de vangrail, maar liep geen verwondingen op.