WEATHERNEWS

Weerbureau HWS gaat wereldwijd verder als Weathernews

Weerbureau HWS heet voortaan Weathernews.

Wat kunt u verwachten van 's werelds grootste full-service dienstverlener op het gebied van het weer? Veel meer dan een weerbericht alleen. Weathernews brengt de invloed van het weer op uw bedrijfsproces of leefomgeving in kaart en helpt u bij het beperken van risico's en het beschermen van uw eigendommen. Wij voorzien u van klantspecifieke adviezen en waarschuwingen: 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.

Weathernews never sleeps!

Achtergrond:
Weerbureau HWS is een 100% dochteronderneming van Weathernews Inc., gevestigd in Japan. Weathernews Inc. is 's werelds grootste private, full-service weerbedrijf.
De wereldwijde organisatie met 38 kantoren in 15 landen, levert op maat en gebruiksvriendelijke services aan bedrijven en particulieren wiens bedrijfsproces of leven wordt beïnvloed door het weer. Op dit moment levert Weathernews weerinformatie, analyses, adviezen en waarschuwingen aan de grootste organisaties in scheepvaart, luchtvaart, energie, gladheidbestrijding, media, offshore, olie-industrie en retail. In Nederland levert het bedrijf onder andere ook dagelijks weersverwachtingen voor radio, Internet en televisie zoals het weerbericht op NOS nieuws.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Menno Bom, waarnemend directeur Tel +31 (0)35 603 90 03 E-mail: m.bom@wni.nl


05 jan 04 15:31