Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


5 januari 2004


Brummen - Over de kop door gladheid


Zondagmorgen omstreeks 07.40 uur is de personenauto van een 24 jarige inwoonster uit Zutphen op de Bandijkstraat in Brummen over de kop geslagen. De vrouw raakte door gladheid in een slip en kwam op de kop in een weiland terecht. Zij is door omstanders uit de auto gehaald en bleef ongedeerd. De auto moest worden afgesleept.


Epse - Diefstal uit auto


In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een personenauto aan Het Wansink. De 40 jarige eigenaar uit Epse mist de autoradio cd-speler. Er werd een raam ingeslagen.


Zutphen - Alcoholcontrole


De politie van Zutphen is zondagavond op diverse plaatsen in Zutphen een alcoholcontrole uitgevoerd. Niemand van de 160 gecontroleerde bestuurders had teveel gedronken.


Vorden - Inbraak in auto

In een bestelauto, geparkeerd aan de Stationsweg, is afgelopen weekend ingebroken. Er werd een ruit vernield en er is een onbekende hoeveelheid gereedschap weggenomen.


Epse - Inbraak in vrachtauto

In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in vrachtauto op een bedrijfsterrein aan de Kratonweg. De ruit van de cabine werd vernield en de cabine werd overhoop gehaald. Er is waarschijnlijk niets weggenomen. Uit een andere vrachtwagen is ongeveer 350 liter diesel uit de tank weggenomen.


Twello - Verkeerscontrole

Vanmorgen heeft de politie op de HW Iordensweg een verkeerscontrole gehouden. Er werd vijf maal bekeurd voor het niet dragen van de autogordel en drie maal voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km/u waar 50 km/u is toegestaan.


Deze week is persvoorlichter Anton de Ronde niet aanwezig. Bert Top neemt de zaken over.


Einde berichten.


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --