Gemeente Leiden

Te koop: Jacob Catslaan 47

Publicatiedatum: 5 januari 2004

BOUWEN EN WONEN - Aan de Jacob Catslaan te Leiden zijn in opdracht van de gemeente Leiden twee ééngezinswoningen gebouwd, speciaal ontworpen voor huishoudens met een thuiswonend lichamelijk gehandicapt kind. De woningen zijn duurzaam gebouwd en voorzien van een zonneboiler en PV-zonnecollectoren. Indeling: hal, toilet, woonkamer met erker en openslaande deuren aan tuinzijde, open keuken (zonder inrichting), bijkeuken, ruime aangepaste badkamer, slaapkamer met openslaande deuren aan tuinzijde. 1e etage: 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en aparte douche en toilet, hobbykamer, werkruimte, C.V. en wasmachineaansluiting, dakterras aan zijkant van de woning.

Voorwaarden

Eén woning is verkocht aan de initiatiefnemer van het project die er inmiddels woont.

De gemeente zoekt voor de tweede woning, Jacob Catslaan 47, belangstellenden die behoren tot de doelgroep waarvoor deze woningen zijn ontwikkeld. Bijvoorbeeld een huishouden dat in aanmerking komt voor woningaanpassing in verband met persoonlijke omstandigheden. Indien het huishouden van koper op grond van de Wet Voorzieningen Gehandicapten in aanmerking komt voor de op voorhand aangebrachte voorzieningen in deze woning, kan de toe te kennen bijdrage hiervoor op de koopprijs in mindering worden gebracht.

Gegevens

Uitgifteprijs van de woning: EUR 399.500,- inclusief b.t.w., v.o.n. en inclusief afkoop erfpachtcanon voor een periode van 75 jaar.

Administratiekosten erfpacht EUR 40,- per jaar excl. b.t.w. (eventueel ook af te kopen voor een periode van 75 jaar).

Het is ook mogelijk de erfpachtcanon (in aanvang EUR 3.913,-. per jaar) jaarlijks te betalen.

In dat geval wordt de uitgifteprijs van de woning verminderd met de netto grondwaarde en komt deze uit op EUR 317.130,-

Voor nadere informatie:

Gemeente Leiden

Dienst Bouwen en Wonen

Afdeling Grondzaken, hr. G.Vons, tel: 071-5165825

Deze pagina is gewijzigd op 5 januari 2004