Politie Drenthe

05-01-04 maandagmiddag

Assen 05-01-2004 - Nieuwsberichten van Politie Drenthe

Ongeval
ASSEN - Vanmorgen reed een 26-jarige vrouw uit Rotterdam met haar auto over de A28. Door vermoedelijke vermoeidheid raakte zij in de linkerberm, raakte in de slip en schoot over de weg naar rechts om daar tegen de vangrail te botsten waarna zij een vrachtauto raakte die werd bestuurd door een 40-jarige man uit Veenendaal. De auto van de vrouw raakte in brand en brandde geheel uit. Wonder boven wonder was er geen persoonlijk letsel.

Diefstal
RODEN - Vanmorgen ontdekte de eigenaar van een winkel aan de Heerestraat dat er was ingebroken. Via de achterzijde wist men binnen te komen. Hij mist diverse witgoed-goederen, schadebedrag niet bekend.

Ongeval met letsel
EMMEN - Vanmorgen reed een 55-jarige vrouw uit Emmen met haar auto over de Hondsrugweg. Zij zag niet dat enkele auto's voor haar stopten waardoor zij tegen de achterste auto aan botste. Deze auto botste vervolgens tegen de auto daarvoor. De 22-jarige bestuurster van deze auto werd met nekklachten naar het SZE overgebracht.

EMMEN - Vanmorgen reed een 56-jarige vrouw uit Emmen op haar fiets over de Balingerbrink. Op de kruising met de Brinkenweg kwam zij door de gladheid ten val en liep daarbij een gecompliceerde beenbreuk op. Zij werd naar het SZE overgebracht.

Tanken zonder te betalen
MEPPEL - Vanmiddag tankte en 19-jarige bestuurder uit Steenwijk bij een tankstation aan de A32. Hij reed weg zonder te betalen (45 euro). Hij werd later in Steenwijk aangehouden door de politie aldaar.

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot donderdagmiddag 8 januari 17.00 uur. Telefoon 06 53 23 80 59.