5/1 District Den Bosch

's-Hertogenbosch 05-01-2004

KOOLMONOXIDEVERGIFTIGING DEN BOSCH

Op 4 januari 2004 omstreeks 22.00 uur zijn 9 personen opgenomen in ziekenhuizen in Den Bosch ivm koolmonoxidevergiftiging in een woning aan de Kastanjestraat te Den Bosch. Het betreft een gezin van zes personen en drie hulpverleners. Het lukte enkele bewoners naar buiten te komen, hoewel ze onwel waren geworden en met behulp van buren werden alle bewoners uit de woning gehaald. Uit onderzoek van de brandweer bleek dat er ernstig koolmonoxidevergiftiging was en ontploffingsgevaar. Door het luchten van de woning kon dit echter worden voorkomen.

Naar de oorzaak van dit koolmonoxide aanwezigheid wordt een onderzoek ingesteld.

AANRIJDING LETSEL ROSMALEN

Bij een aanrijding op de Kloosterstraat te Rosmalen op 4 januari 2004 omstreeks 22.35 uur is een 21 jarige vrouw uit Boxtel overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer zat in de auto van een 24 jarige automobilist uit Boxtel. Deze kwam in botsing met een 44 jarige automobilist uit Veghel, die als gevolg van de gladheid op de verkeerde weghelft terechtkwam.

INBRAAK BEDRIJF ROSMALEN

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Rietbeemdenborch te Rosmalen op 5 januari 2004 zijn enkele pc en laptops weggenomen. De daders forceerden een raam.

RIJDEN ONDER INVLOED VLIJMEN

Tegen een 42 jarige automobilist uit Vlijmen is op 5 januari 2004 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.15 uur op de Einsteinlaan te Vlijmen. Hij kreeg een boete van 190.

RIJDEN ONDER INVLOED DEN BOSCH

Tegen een 27 jarige automobilist uit Oss is op 5 januari 2004 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.20 uur op de Van Broeckhovenlaan te Den Bosch. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

AANRIJDING LETESEL ROSMALEN

Bij een aanrijding op de kruising N59 - Deken van Roestellaan te Rosmalen zijn 2 personen overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Een 29 jarige automobiliste uit Oss negeerde het rode verkeerslicht en botste op de auto van de jarige automobilist uit. Deze en in een inzittende raakten hierbij gewond. De vrouw uit Oss bleek onder invloed van alcohol te verkeren en haar rijbewijs is ingevorderd.

RIJBEWIJS INGEVORDERD DEN BOSCH

Tijdens snelheidscontrole op de Bruistensingel te Den Bosch op 5 januari 2004 zijn 6 bestuurders bekeurd. Max. 80 km. Hoogst gemeten snelheid 104 km. Van deze bestuurder, een 33 jarige automobilist uit Den Bosch is het rijbewijs ingevorderd.

RADERVERKLIKKER INBESLAGGENOMEN DEN BOSCH

Tijdens snelheidscontrole op de Zandzuigerstraat te Den Bosch op 5 januari 2004 zijn 4 bestuurders bekeurd. Max. 50 km. Hoogst gemeten snelheid 86 km. Van een 57 jarige bestuurder uit Deurne werd de radarverklikker inbeslaggenomen. Deze zijn namelijk met ingang van 1 januari verboden.