Politie Zuid-Holland-Zuid

05/01 Ochtend Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

05-01-2004 - Persberichten District I

MAN AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Een 20-jarige man uit Dordrecht is aangehouden. De man reed in de nacht van zondag op maandag 5 januari in de buurt van de Helmerstraat. Even daarvoor was in de buurt, in een bedrijf aan de Betje Wolfstraat, ingebroken. De politie zag dat de man allerlei apparatuur in zijn auto vervoerde en volgde de man daarom. Hij werd aangehouden op de Jacob Marisstraat. In het voertuig lagen diverse tvs en andere apparatuur. Het is nog niet duidelijk of dit ook daadwerkelijk afkomstig is uit de Betje Wolfstraat.

ALCOHOL
DORDRECHT- Een 26-jarige man uit Zwijndrecht is aangehouden. De man reed in de nacht van zondag op maandag 5 januari over de Oranjelaan. Hij bleek teveel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. De man kreeg een rijverbod van 2 uur.

PEPPERSPRAY
DORDRECHT- Een 48-jarige man uit Zwijndrecht is aangehouden. De man reed in de nacht van zondag op maandag 5 januari over de Laan der Verenigde Naties. De politie hield de man aan omdat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Toen hij naar het politiebureau werd overgebracht, bleek dat de man ook in het bezit was van een busje pepperspray. Dit is in beslag genomen.