Psycho-medisch centrum Parnassia

Persmededeling
---

Den Haag, 5 januari 2004

Volkomen onverwacht is René Pasanea, lid van de Raad van Bestuur van Parnassia, psycho-medisch centrum in Den Haag, op 31 december 2003 tijdens zijn wintersportvakantie in Zwitserland overleden. Hij is 60 jaar geworden. Parnassia is enorm geschokt door dit plotselinge verlies. We gedenken hem met grote dankbaarheid en met veel respect. In gedachten zijn wij bij zijn vrouw en kinderen.

Als algemeen directeur van de toenmalige Stichting Rosenburg was René Pasanea een van de grondleggers van Parnassia. Door de vorming van Parnassia in 1999 kon de Haagse geestelijke gezondheidszorg zich ontdoen van alle toen bestaande schotten die verhinderden dat onze vaak kwetsbare patiënten de best mogelijke zorg kregen. De oprichting van Parnassia maakte het mogelijk grote verbeteringen tot stand te brengen.

René Pasanea was een goede psychiater, en een bekwaam en integer bestuurder met echte aandacht voor zowel de patiënten als de medewerkers. Met zijn strategische visie is hij van onschatbare betekenis geweest voor Parnassia. Mede door zijn visie en daadkracht is Parnassia, nu vijf jaar na fusiedatum, een organisatie die de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien.

Voor condoleances is een speciaal emailadres opengesteld: condoleance@parnassia.nl.

Blijken van medeleven kunnen ook per post verzonden worden aan Raad van Bestuur, ter attentie van Rob Leenheer, Monsterseweg 93, 2553 RJ Den Haag.

Alle berichten die de familie tot steun kunnen zijn, worden aan hen overgebracht.

---


Noot voor de redactie,